Motar band je skupina dugogodišnjih glazbenika iz Dubrovnika koji su generacijski i glazbeno različiti. Od 80-90-ih godina su svirali u dubrovačkim autorskim bendovima Excalibur, Teatar, Retro, Bez Razloga, Zašto ne Itd. Veže ih zajednička ljubav prema glazbi. Motar band je nastao u jesen 2016-god. tako što su se Željko (gitara) i Davor (bass gitara) počeli nalaziti i svirati obrade njima dragih pjesama koje su slušali u mladosti. Nedugo zatim tražeći bubnjara došli su do Antonija Grdovića s kojim se sve posložilo i krenuli su svirat da bi im se ubrzo pridružio Marko Perkušić ( vokal) te nakon njega Mladen Harmat (klavijature) .

Iako smo generacijski a i glazbeno različiti, sviramo iz gušta i to nas najviše veseli. Pozivamo vas sve da dođete 4. kolovoza na mali stradun na naš koncert gdje ćemo svirati obrade poznatih rock hitova 70-80-ih godina

Mi smo ekipa glazbenika sa istinskom željom da sviramo dobar BLUES, POP i ROCK i da se prije svega sami odlično zabavimo, a na taj način zabavimo i publiku. Naš repertoar se sastoji od poznatih rock izvođača kao što su: ZZ Top, U2, Eric Clapton, Lynard Skynyrd, Dire Strates . . . , a od domaćih: Bijelo Dugme, Majke, Divlje Jagode . . . itd.

 

Motar Band su:

                                                                    Marko Perkušić - gl. vokal

                                                                    Davor Zečević - bas gitara

                                                                    Željko Mihočević - gitara/vokal

                                                                    Mladen Harmat - klavijature

                                                                    Antonijo Grdović Šćele -bubanj